Over L'Exception

Wij importeren en distribueren wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. Restaurants, theaters, hotels, cateraars en de betere wijnwinkels maken gebruik van ons assortiment.

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren wij S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages en Perrier. Wij zijn trots op ons zeer exclusieve assortiment.

Onze kracht

  • Jarenlange ervaring
  • Kwalitatief portfolio
  • Kennis van de markt
  • Gedreven en gepassioneerde professionals
  • Innovatieve marketing concepten

Merken

Antinori

Antinori

Italië

De familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen met veel liefde en traditie kwaliteit wijnen.

Lees meer

Bodega Norton

Bodega Norton

Argentinië

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen.

Lees meer

Boschendal

Boschendal

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door de prachtige wijnen en omarm de historie en stijl van het geweldige Boschendal!

Lees meer

Rioja’s van Beronia in de prijzen!

Rioja’s van Beronia in de prijzen!


Bodegas Beronia heeft wederom spectaculaire resultaten behaald tijdens dit jaars Concours Mondial de Bruxelles, met een schitterende gouden medaille voor de 2012 Reserva en de 2009 Gran Reserva!
Prijzen die de kwaliteit en het constante niveau van deze Rioja’s onderstrepen. De 2012 Reserva wordt momenteel uitgeleverd en de 2009 Gran Reserva is onderweg (jaargang 2008 is op voorraad). We kunnen niet wachten om u en uw gasten te verwennen met deze Spaanse kanjers!

Lees meer

"Ode to Joy" door Nicolas Feuillatte


Heerlijk relaxen met een glas champagne in de ene hand en interessant leesvoer in de andere hand. Wie wil dat nou niet? In het nieuwe magazine van ons champagnehuis Nicolas Feuillatte lees je over places to be, artistieke projecten en de heerlijkste champagnes! Bent u reeds bekend met onze frisse Brut of zomerse rosé, ook verkrijgbaar in een spectaculair MAGNUM formaat?

Lees meer

Clos Apalta scoort de perfecte 100 punten!

Clos Apalta scoort de perfecte 100 punten!


Slechts enkele wijnen krijgen de perfecte score van 100 punten van bekende wijnjournalist James Suckling en in zijn jaarlijkse rapport over de Chileense wijnen geeft hij deze perfecte 100 punten aan de Clos Apalta 2014.
Hij proefde meer dan 800 wijnen voor dit rapport en Clos Apalta 2014 kwam daar als allerbeste uit.

Lees meer

Contact

L'Exception
Zonnenberg 8
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: 079 3600 788
Fax:
E-mail: verkoop@lexception.nl