Mail

Boschendal The Rose Garden

De Grote Hamersma: 8-
Met zorg gemaakt, want elke van de drie druivensoorten (Merlot, Cabernet Sauvignon en Shiraz) is apart bewerkt. De uiteindelijke blend resulteert in een fruitige, frisse en sappige rosé. De wijn dankt haar naam aan het vleugje rozenblad in de geur. In de smaakt treft men vooral heerlijke kersen en aardbeien aan.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 4544
Wijnkaartnaam Boschendal The Rose Garden
Land Zuid-Afrika
Regio West Kaap
Jaargang 2019
Druif Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah / Shiraz
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 6 - 8°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk bij een diversiteit aan gerechten zoals eend, inktvis, sushi, gevogelte en gerechten met koud vlees.
Sluiting Schroefdop
Smaak Fruitige en frisse rosé
Alcohol 13%

Boschendal The Rose Garden

Levendige zalmroze kleur. In de geur aroma's van framboos, cranberry, rode kersen en wat geroosterde noten. Een zachte en sappige smaak met aroma's van wilde bessen, rijpe aardbeien en wat eikenhout. De smaak is mooi in balans, fris en fruitig.

Oordeel De Grote Hamersma: 8- Zuid-Afrikaanse rosé à la Sense and Sensibility. Romige framboos met een druppeltje rozenwater op binnenkant pols. Plus een fris-groene wuft van de cabernet sauvignon onder een wit kanten parasolletje.

Awards

  • 90 punten Decanter (oogst 2019)
  • 8- De Grote Hamersma (oogst 2019)

Over Boschendal

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Dit Boschendal Estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties. Klik snel door voor meer interessante informatie over Boschendal!

Ontdek Boschendal

Dit is een disclaimer