Boschendal winactie

Algemene voorwaarden winactie “Maak kans op een Culinair Diner voor twee personen bij Hofstede Meerzigt” bij aankoop van 6 flessen Boschendal!

• Culinair Diner voor twee personen

Deelnemende partners in deze winactie zijn:

• L’Exception
• Boschendal Wijnen
• Hofstede Meerzigt


De winactie wordt uitgeschreven door Boschendal Nederland. Op de winactie zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Maak kans op een Culinair Diner bij Hofstede Meerzigt” bij aankoop van 2 flessen Boschendal” actie (verder te noemen: de “Win Actie”) van L’Exception (verder te noemen: “de Organisator”).

2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je zes flessen Boschendal wijn koopt bij de deelnemende wijnwinkel en het aanmeldformulier volledig invult. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.

4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

5. De winactie “Maak kans op een “Maak kans op een Culinair Diner bij Hofstede Meerzigt” loopt van 1 november 2023 tot en met 31 januari 2024.

6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

8. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 9 februari 2024, winnaars worden bekend gemaakt via een mailing vanuit de deelnemende wijnwinkel.

9. Boschendal Nederland, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

10. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

12. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Boschendal Nederland hiervoor zorgdragen

13. Medewerkers van de organisator, en (creatieve) partners (bijvoorbeeld reclamebureaus, media bureaus en deelnemende partners) zijn uitgesloten van deelname.

16. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden gebruikt door L’Exception/ Boschendal Nederland en haar deelnemende partners (deelnemende wijnwinkel) voor deze actie en om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en worden niet verstrekt aan derden.

17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door L’Exception/ Boschendal Nederland.

18. L’Exception/ Boschendal Nederland handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

20. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

21. Winnaars gaan akkoord en werken mee aan publicatie van een kort verslag met enkele foto’s.

22. Voor vragen en/of klachten kan contact op worden genomen via verkoop@lexception.nl

Voorwaarden prijs:
“Maak kans op een Culinair Diner bij Hofstede Meerzigt”

• Deze voucher staat op naam geregistreerd en is niet overdraagbaar
• Deze voucher kan niet gecombineerd worden met een andere actie of aanbieding
• Deze voucher is niet inwisselbaar tegen contant geld
• De waardebon kan enkel verzilverd worden bij Hofstede Meerzigt