Mail

King Malbec

The One and Only
Een natuurlijke geboren leider, de Malbec is meesterlijk en charismatisch. Herkenbaar en door iedereen geprezen en hij zal je nog lang heugen. Een topper!
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0710
Wijnkaartnaam Bodega Norton King Malbec
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2015
Druif Malbec
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 12 - 14°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 3-4 jaar na het oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Bij uitstek geschikt voor kruidige roodvlees gerechten en pasta gerechten
Sluiting Schroefdop
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 14,3%

King Malbec

Uit de steenachtige uitlopers van de Andes, waar de zon de hemel over het uitgestrekte landschap vult, is een wijn geboren geschikt voor royalty's. Haar natuurlijke geboorterecht, koning Malbec volgens de regels van Mendoza; diep rood met violet tinten en aroma's van rijpe rode vruchten, en zwarte bessen. Aangenaam op het gehemelte, kruidig, en een unieke lange afdronk die de ware geest van Malbec uit Argentinië belichaamt.


Over Bodega Norton

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen. Dit wijnhuis staat voor kwaliteit. De Oostenrijkse zakenman Gernot Langes-Swarovski, inderdaad van de beroemde kristalfamilie, die eigenaar is, staat hier garant voor. In 1989 besloot hij zijn hobby professioneel te vervolgen.
Voor meer informatie ga naar http://www.norton.com.ar/en/vinos/argentina/vinos

Ontdek Bodega Norton

Leve de Koning!

In een tijd dat we aan lange tafels aten, praatten en de tijd vergaten. In die tijd was er een King. King hield niet zo van ingewikkeld. Muziek, lekker eten, fijne mensen, flauwe grappen en goede wijn…

Lees verder

Dit is een disclaimer