Mail

Castello Verde Verdicchio

De Grote Hamersma: 8
Stel je eens voor dat u door de prachtige heuvels van Le Marche reist. Deze regio Le Marche staat bekend om de indrukwekkende eeuwenoude kastelen (Castello) omringd door wijngaarden waar de groene (Verde) Verdicchio druiven groeien; een prachtig plaatje om niet snel te vergeten! Deze wijn zal u ook niet snel vergeten, rijpe perzik en peer worden gevolgd door een heerlijke frisse, delicate afdronk.
Verkwikkend.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 6300
Wijnkaartnaam Castello Verde Verdicchio
Land Italië
Regio Le Marche
Herkomst D.O.C. Verdicchio dei Castelli di Jesi
Jaargang 2019
Druif Verdicchio
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 10-12°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Zomerse salades, sandwiches met tonijn en gegrilde vis
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 12%

Castello Verde Verdicchio

Een droge, volle wijn met fruitige aroma’s van perzik en peer. Een delicate afdronk, een glas wijn waar alles perfect in balans is.

Oordeel De Grote Hamersma: 8 Een verdicchio die nu eens niet in zo'n verwijfde amforafles zit. Castello Verde is ook forser en gevulder dan deze uitvoeringen. Met vol wit fruit, limoenkraak, amandeltjesbitters en fijn droog. Serieuze wijn in een serieuze fles.

Awards

  • 8 - De Grote Hamersma (oogst 2019)

Over Castello Verde

Stel je eens voor dat je door de prachtige heuvels van Le Marche reist. Deze regio Le Marche staat bekend om de indrukwekkende eeuwenoude kastelen (Castello) omringd door wijngaarden waar de groene (Verde) Verdicchio druiven groeien; een prachtig plaatje om niet snel te vergeten!

Over Castello Verde

Dit is een disclaimer