Restaurant Hofstede Meerzigt

Restaurant Hofstede Meerzigt deelt met L’Exception niet alleen de eigenaar, maar ook het prachtig gelegen terrein en rijks monumentale pand dat dateert van 1640 (de voormalige boerderij Meerzicht). Het ligt idyllisch verscholen op een landgoed aan de rand van Zoetermeer met weids uitzicht over het polderlandschap. De inrichting is modern met behoud van het klassieke karakter. Er is plaats voor ca. 50 personen en het restaurant is geopend voor zowel lunch als diner. Bij mooi weer kan ook buiten worden gegeten en gedronken op ons terras, in de tuin of in onze Wijntuin. De Chef's Table in de open keuken biedt plaats aan 2 tot 5 personen en is een ware belevenis! Onze keukenbrigrade kookt puur, met een voorkeur voor verse producten uit de streek. Bovendien houden we rekening met de seizoenen van de verschillende producten.
U bent van harte welkom bij ons restaurant voor een romantische avond, een maaltijd die u nog lang zal heugen en uiteraard voor heerlijke wijnen. Nog onlangs jubelde een culinair recensent dat op ons bord pure poëzie ligt. U ziet wat u eet. Zo zijn we ook buitengewoon trots op de (wederom) hoge notering (nr. 95) in de editie 2016 van LEKKER, de grootste en best verkochte restaurantgids van Nederland.
Naast á la carte restaurant kunt u ook voor uw feestje thuis bij ons terecht voor het bestellen van heerlijke hapjes. Of u kunt het gehele feest, huwelijk of diner door ons laten verzorgen op uw locatie.
Onze wijnhooiberg moet u eens van dichtbij zien. U zult verrast zijn. In deze ronde ruimte ziet u om u heen louter prachtig verlichte klimaatkasten met daarin de mooiste wijnen, verzorgd door Sommelier Sermad Wartan. Echt: nergens komen de gerechten met bijpassende wijnen zo tot hun recht als hier. In de wijnhooiberg kunt u met maximaal 16 personen dineren, maar de ruimte is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties of trainingen.

Hofstede Meerzigt

  • Nr. 95 in LEKKER, editie 2016
  • Top chef Alain Adriaanse
  • Dagvers, streekproducten, biologisch 
  • Prachtige selectie wijnen
  • Lunch, diner, vergaderen en partijen