Starring: Jannis Brevet


Afgelopen maandag
 2 maart vond de allereerste ‘Starring’ editie van dit jaar plaats. Ditmaal was niemand minder dan Jannis Brevet (***) van Inter Scaldes uit het Zeeuwse Kruinigen onze gastchef. 


Het was wederom een zeer succesvolle en heerlijke avond vol culinaire verrassingen! Onze grote dank gaat uiteraard uit naar Jannis Brevet, zijn voltallige team en alle aanwezigen die hebben kunnen genieten tijdens deze bijzondere avond.
Michelin-sterren
Deze ‘Starring’ avonden worden mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino. De culinaire expertise en netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. U kunt dus ook tijdens dit diner genieten van de ‘fine dining waters’ van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Diverse malen bekroonde hij keukens met de felbegeerde Michelin-sterren. Sinds 2017 heeft zijn restaurant Inter Scaldes drie Michelin-sterren en hij behoort daarmee tot de crème de la crème van de Nederlandse gastronomie. 


Jannis Brevet


Hij is befaamd om zijn creaties met schaal- en schelpdieren, waarin regionale producten uit het Zeeuwse achterland worden verwerkt. Zijn vrouw Claudia is de gastvrouw van dit prachtige restaurant in Kruiningen.

S.Pellegrino
Deze ‘Starring’ avond werd wederom mede mogelijk gemaakt door S.Pellegrino. De culinaire expertise en netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. Ook tijdens de komende edities kun je weer genieten van de ‘fine dining waters’ van S.Pellegrino en Acqua Panna.

Antinori wijnen
Tijdens deze avond werden de gerechten van Jannis Brevet bijgestaan door de wijnen van het Italiaanse wijnhuis Antinori, met als absoluut hoogtepunt de iconische wijn Tignanello 2003

Komende edities
Inmiddels staan de volgende ‘Starring’ avonden al op de agenda:


Maandag 18 mei 2020: Martin Kruithof – De Lindenhof**
Op 18 mei aanstaande zal topchef Martin Kruithof van restaurant De Lindenhof** zijn eigen keuken in Giethoorn verruilen om zijn culinaire kunsten te tonen bij Restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. 
Meer informatie

Maandag 5 oktober 2020: Edwin Vinke - De Kromme Watergang**
In 1993 werd De Kromme Watergang in Slijkplaat geopend door chef-kok Edwin Vinke met zijn vrouw Blanche als gastvrouw. In 2010 werd hij door de ‘Gault Millau’ uitgeroepen tot ‘Chef van het Jaar’ voor 2011. In 2005 en 2011 ontving het restaurant twee Michelinsterren. Wij zijn zeer trots dat op Edwin begin oktober naar Zoetermeer afreist om zijn passie voor gastronomie te delen met ons.
Meer informatie

Maandag 23 november 2020: Jarno Eggen - De Groene Lantaarn**
Sterrenrestaurant De Groene Lantaarn gelegen in het Overijsselse Staphorst wordt geleid door chef-kok Jarno Eggen en gastvrouw en sommelier Cindy Borger. Als chef won hij diverse internationale prijzen. Op 23 november verwelkomen wij Jarno Eggen als onze gastchef bij Hofstede Meerzigt.
Meer informatie

Zet deze data nu alvast in de agenda! Aanmelden voor deze ‘Starring’ avonden kan via de Hofstede Meerzigt website of stuur een mail naar info@hofstedemeerzigt.nl met de gewenste datum en het aantal personen.

Let op: er is wederom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op deze avonden. Zodra reserveringen voor deze avonden binnenkort openen, laten wij dit natuurlijk direct weten. Houd onze website – en je mail - daarom zeker in de gaten de komende tijd…!