Tío Pepe Challenge

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 vinden de Masterclasses van de Tío Pepe Challenge weer plaats. Ben jij sommelier of bartender en wil je graag meer weten over sherry in combinatie met cocktails? Bezoek dan onze masterclass op 9 maart (Rotterdam) of 10 maart (Groningen).


En onthoud: talent en originaliteit alleen zijn niet genoeg. Om deel te nemen aan de Nederlandse Nationale Finale, moet je ook echt jouw kennis van sherry-wijnen en Tío Pepe kunnen aantonen. Daarom nodigen wij je uit voor een persoonlijke masterclass!


Uitnodiging Masterclass:

Sherry Masterclass & Cocktail Workshop
Deze masterclass wordt gegeven door sherry ambassadeur Fernando Cardesa en Gonzalez Byass Brand Ambassadeur João Vicente.


Maandag 9 maart 2020: Rotterdam

Locatie: Dodo Cafe 
Karel Doormanstraat 34
3012 GJ Rotterdam

Van 12:00 tot 16:00 uur

* * *
Dinsdag 10 maart 2020: Groningen

Locatie: Mr. Mofongo 
Oude Boteringestraat 26,
9712 GJ Groningen

Van 12:00 tot 16:00 uur


Doe mee aan de Tío Pepe Challenge 2020!
De Nederlandse finale vindt plaats op maandag 6 april in Amsterdam. Stuur jouw persoonlijke sherry cocktail recept in via de Tío Pepe website, en misschien word jij een van de Nederlandse finalisten. Win een ticket naar Jerez de la Frontera in Andalusië, Spanje, en strijd mee tijdens de wereldwijde finale


Nederlandse Nationale Finale
Maandag 6 april 2020: Amsterdam

Locatie: Restaurant C
Wibautstraat 125
1091 GL Amsterdam


Op zoek naar inspiratie?
Je kunt de finalisten cocktails van voorgaande edities van de Tío Pepe Challenge bekijken op de website

Voorinschrijving
Schrijf je nu in: email jouw contactgegevens, en op welke dag jij graag naar de masterclass wilt komen, naar Eva Carlitz van Gonzalez Byass: ecarlitz@gonzalezbyass.es Alle communicatie over de Tío Pepe Challenge verloopt in het Engels.

Let op: Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Lees meer over de sherry's van Gonzalez Byass#GetIntoTheSherryRevolutionOver Gonzalez Byass

Spanje, Cadiz González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem en Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Volgens haar traditie heeft González Byass zich de afgelopen 30 jaar ontwikkelt tot een ‘familie van wijngaarden’ in het produceren van wijn in een aantal van de beroemdste wijnproducerende regio's van Spanje, zoals; Bodegas Beronia (Rioja en Rueda), Cavas Vilarnau (Barcelona), Finca Constancia (Vino de la Tierra de Castilla), Finca Moncloa (Vino de la Tierra de Cádiz) en Viñas del Vero (Somontano).

In elk van deze regio's streeft de familie er naar om de best mogelijke kwaliteitswijnen te produceren, met respect voor de lokale tradities en terroir. Op dezelfde manier heeft het bedrijf zich ook uitgebreid in de categorie premium spirits met merken zoals The London No.1 Gin, MOM, Druide Vodka en Nomad Outland Whisky.


Ga voor meer achtergrondinformatie naar Gonzalez Byass.