's Werelds beste cava

Vilarnau NV Brut Organic Reserva is wereldkampioen mousserende wijn!

De toonaangevende cava heeft deze indrukwekkende onderscheiding binnen gesleept tijdens de Champagne and Sparkling Wine Championships 2019.

Verkozen tot de beste Cava op de CSWWC 2019 ontving het ook prijzen voor Beste Organische Cava’ en Beste niet-vintage brut-cava, naast gouden medailles voor zijn uitstekende kwaliteit. Concurrerend tegen enkele van de beste champagnes en mousserende wijnen ter wereld, behoort Vilarnau tot de allerbeste wijnen in deze categorie.

Damià Deàs, hoofdwijnmaker van Vilarnau:
“We zijn verheugd over het resultaat en het is de tweede keer dat we het zo goed hebben gedaan in deze veelbelovende competitie. Het is een eer en een voorrecht om verkozen te worden tot Beste Cava door zo'n prestigieuze line-up van internationale juryleden en enkele van 's werelds meest gerespecteerde mousserende wijnexperts."

OVER VILARNAU
Het landgoed Vilarnau ligt in het hart van de regio Cava, dicht bij Barcelona. Beschermd door de Montserrat-bergketen en gekoeld door de wind uit de Pyreneeën, wordt de wijngaard geflankeerd door de Litoral-heuvels in het zuiden en de Middellandse Zee in het oosten, waardoor een perfecte omgeving wordt gecreëerd om de typische Cava-variëteiten te cultiveren.