Mail

Vilarnau Cava Els Capricis

Gefermenteerd op kastanjehout
Dit is een cava met kracht! Volledig gemaakt van Xarel-lo waarbij de fermentatie op kastanje houten vaten deze Els Capricis een volle romige smaak geeft met een neus van citrus en parfum. Elegant en voorzien van een stevige mousse. Aanrader!
Heeft u een vraag over deze wijn?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1631
Wijnkaartnaam Vilarnau Cava Els Capricis
Land Spanje
Regio Penedes
Druif Xarel-lo
Lagering 100% in de fles
Temperatuur 6 - 8°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk als aperitief en mooi bij wit vlees, vis, schelp- en schaaldieren, salades en zachte kazen.
Sluiting kurk
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 12%

Vilarnau Cava Els Capricis

Een uniek project uit de schuren van Vilarnau. Uniek omdat de Els Capricis tot stand is gekomen door fermentatie in handgemaakte vaten van kastanjehout uit het nabij gelegen Montseny bos. 'Like the old days'! Vervaardigd van 100% Xarel-lo druiven.

Over Vilarnau

Nog geen uur rijden vanaf het centrum van Barcelona ligt de ultra moderne winery Can Petit. Dit is pas sinds 2005 eigendom van Gonzalez Byass, hoewel de Vilarnau Cava’s sinds 1949 op de markt zijn. Ervaring genoeg dus in de Penedès.

Ontdek Vilarnau

Dit is een disclaimer