Mail

Vinas del Vero El Ariño - Merlot Cabernet Sauvignon

Goede balans
De wijn is afkomstig van de beroemde wijnmaker Viñas del Vero in Somontano. De wijngaarden van liggen op een hoogte van 450 tot 600 meter boven zeeniveau in Somontano. De winters zijn zeer koud, de zomers gematigd warm.
Viñas del Vero is een Spaanse versie van de Nieuwe Wereld. Hier in Somontano produceert men in een hypermoderne bodega deze heerlijke fruitige Tempranillo - Cabernet. Fruitig en vol van smaak.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1445
Wijnkaartnaam Vinas del Vero El Ariño - Merlot Cabernet Sauvignon
Land Spanje
Regio Somontano
Jaargang 2018
Druif Cabernet Sauvignon, Merlot
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 14-16°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk bij allerlei vleesgerechten, pastagerechten of als gezellige avondwijn.
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht en fruitig rood
Alcohol 13,5%

Vinas del Vero El Ariño - Merlot Cabernet Sauvignon

Het uiterlijk is zeer aantrekkelijk vanwege de intense kleur en violette accenten. Het is expressief op de neus, met een boeket van rood en zwart fruit aangevuld met de aroma's lichte eiken toasting. Het is vol en zacht in de mond, aangenaam en smakelijk.

Over Vinas del Vero

Somontano (Noord Spanje) bestaat uit spectaculaire landschappen met kliffen en ravijnen rond de rivier de Vero, waar kleine middeleeuwse dorpen, gebouwd van steen, zijn verscholen aan de voet van de Pyreneeën. Door deze unieke de ligging tussen de bergen en de Middellandse zee blijft het hier aangenaam koel en krijgen de druiven een frisse, fruitige smaak. Die frisheid is kenmerkend voor het gebied en kom je dan ook tegen in de wijnen van Viñas del Vero.

Dit is een disclaimer