Mail

Bodega Norton Finca la Colonia Malbec

Heerlijke Malbec voor elke dag
Finca la Colonia is een van de beste wijngaarden van Bodega Norton. Het is een grote wijngaard waar ook een dorpje gevestigd is, Norton kocht deze wijngaard vanwege de kwaliteit en diversiteit van de bodem, maar bij aankoop van de wijngaarden heeft bodega Norton zich gecommitteerd om goed te zorgen voor de inwoners, door voor scholing, huizen en werk te zorgen. De Malbec druiven van deze wijngaard geven de wijn een heerlijke fruitige en stevige smaak. Lekker!
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0720
Wijnkaartnaam Bodega Norton Finca la Colonia Malbec
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2019
Druif Malbec
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 16-18°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 3-4 jaar na het oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Gegrild vlees, rijpe kazen
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht en fruitig rood
Alcohol 14%

Bodega Norton Finca la Colonia Malbec

Intense paarsrode kleur. De geur is complex met rijpe pruimen en spicy-aroma’s waaronder zwarte peper. De fruitige smaak kent naast een mooie structuur ook een goede balans. Opvallende, bijzondere, harmonieuze en lange afdronk met fruit en ronde tannines.

Over Bodega Norton

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen. Dit wijnhuis staat voor kwaliteit. De Oostenrijkse zakenman Gernot Langes-Swarovski, inderdaad van de beroemde kristalfamilie, die eigenaar is, staat hier garant voor. In 1989 besloot hij zijn hobby professioneel te vervolgen.
Voor meer informatie ga naar http://www.norton.com.ar/en/vinos/argentina/vinos

Ontdek Bodega Norton

Dit is een disclaimer