Over L'Exception

L’Exception is uitzonderlijk in wijn. We zijn een netwerk van wijnliefhebbers. Samen met onze partners ondernemen we met durf en begeven we ons het liefst buiten de gebaande paden. Daarbij zijn we down-to-earth en houden we van doorpakken.

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren wij S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks en Perrier. Wij zijn trots op ons zeer exclusieve assortiment.

Onze kracht

  • Jarenlange ervaring
  • 85+ wijnhuizen
  • Kennis van de markt
  • Gedreven en gepassioneerde professionals
  • Innovatieve marketing concepten

Merken

Antinori

Antinori

Italië

De familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen met veel liefde en traditie kwaliteit wijnen.

Lees meer

Bodega Norton

Bodega Norton

Argentinië

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen.

Lees meer

Boschendal

Boschendal

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door de prachtige wijnen en omarm de historie en stijl van het geweldige Boschendal!

Lees meer

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

Na vijf succesvolle eerdere edities opent S.Pellegrino opnieuw de inschrijvingen voor de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition. In deze wereldwijde competitie gaan jonge chefs de strijd met elkaar aan. Wie zal de toekomst van gastronomie bepalen? S.Pellegrino zoekt met een jury van gerenommeerde chefs naar het antwoord. Nederlandse chef Jet Loos bereikte vorig jaar nog de finales. Culinaire talenten die in haar voetsporen willen treden kunnen zich tot 19 juni 2024 aanmelden.

Lees meer

WIJNLAND AFRIKA | EEN FANTASTISCH MOOI LAND

WIJNLAND AFRIKA | EEN FANTASTISCH MOOI LAND

Zuid-Afrika is een fantastisch mooi land met een bewogen historie, rijke natuur, moderne steden, heerlijk eten en geweldige wijnen. Hoewel Zuid-Afrika als wijn producerend land wordt gerekend tot de ‘nieuwe wereld’, wordt er al sinds de zeventiende eeuw wijn verbouwd. Graag nemen wij je mee langs drie toonaangevende, iconische wijnproducenten, waarvan de geschiedenis van de oudste teruggaat tot 1685.

Lees meer

Contact

L'Exception
Zonnenberg 8
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: 079 3600 788
E-mail: verkoop@lexception.nl