Over L'Exception

Wij importeren en distribueren wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. Restaurants, theaters, hotels, cateraars en de betere wijnwinkels maken gebruik van ons assortiment.

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren wij S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages en Perrier. Wij zijn trots op ons zeer exclusieve assortiment.

Onze kracht

  • Jarenlange ervaring
  • Kwalitatief portfolio
  • Kennis van de markt
  • Gedreven en gepassioneerde professionals
  • Innovatieve marketing concepten

Merken

Antinori

Antinori

Italië

De familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen met veel liefde en traditie kwaliteit wijnen.

Lees meer

Bodega Norton

Bodega Norton

Argentinië

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen.

Lees meer

Boschendal

Boschendal

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door de prachtige wijnen en omarm de historie en stijl van het geweldige Boschendal!

Lees meer

Super Tuscan: Guado al Tasso

Super Tuscan: Guado al Tasso


Piero Antinori is persoonlijk verantwoordelijk voor de ontdekking en evolutie van het wijngebied Bolgheri. Hij was betrokken bij de wijnprojecten Sassicaia en Ornellaia, voor hij in de jaren 80 zijn eigen estate stichtte in Bolgheri: Tenuta Guado Al Tasso. Hier wordt onder andere de gelijknamige cru gemaakt.

Lees meer

Maremma is het nieuwe Bolgheri

Maremma is het nieuwe Bolgheri


Fattoria Le Mortelle is een van de nieuwste wijnhuizen van Antinori, gelegen in Maremma Toscane. Dit gebied, in het Zuid-Westen van Toscane strekt zicht uit van Grosetto in het zuiden tot aan de grens met de provincie Siena in het noorden. Fattoria Le Mortelle ligt vlakbij het dorpje Castiglione della Pescaia dichtbij de kust van de Tyrreense zee.

Lees meer

Het International Whisky Festival met NOMAD Whisky

Het International Whisky Festival met NOMAD Whisky


In het weekend van 16, 17 en 18 november jl. vond alweer de 19e editie van het International Whisky Festival plaats, in De Grote Kerk Den Haag. Ruim 6.300 whiskyliefhebbers hebben de mooiste whisky’s kunnen proeven die op de markt beschikbaar zijn. NOMAD Outland Whisky was wederom van de partij met een eigen stand.

Lees meer

Contact

L'Exception
Zonnenberg 8
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: 079 3600 788
E-mail: verkoop@lexception.nl