Mail

Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge

Voortreffelijke Ventoux
Ventoux stond in het verleden bekend voor zijn eenvoudige wijnen, maar dit gebied heeft een ware revolutie doorgemaakt en produceert nu een groot aantal zeer fraaie wijnen. Jaboulet is een van de voortrekkers van deze beweging. Zijn twee wijnen uit Ventoux zijn dan ook van topkwaliteit. Deze rode is heerlijk met in de geur aroma’s van bramen, bosbessen en frambozen met een hint van peper en zoethout. De wijn heeft een soepele smaak met een frisse, fruitige afdronk.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 8200
Wijnkaartnaam Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge
Land Frankrijk
Regio Rhône
Jaargang 2019
Druif Grenache Blanc
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 12-14°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Mooie combinatie bij diverse vleesgerechten.
Sluiting Kurk
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 13%

Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge

Granaat rode kleur met een paarse tint. In de geur aroma’s van bramen, bosbessen en frambozen met een hint van peper en zoethout. De wijn heeft een soepele smaak met een frisse, fruitige afdronk.

Over Jaboulet

Jaboulet heeft eigen wijngaarden in de Noord-Rhône op de beroemde Hermitageheuvel, in Crozes-Hermitage, Cornas en Saint-Peray. Maar ook in Zuid-Rhône hebben zij wijngaarden in onder meer Châteauneuf-du-Pape, Gigondas en Vacqueras. Tevens wordt al generaties lang samengewerkt met wijnbouwers in alle belangrijke appellations van de Rhônestreek.

Ontdek Paul Jaboulet

Dit is een disclaimer