Michele Chiarlo

Michele Chiarlo

Gelegen in het hart van het gerenommeerde Piëmont gebied in Italië, staat de Michele Chiarlo Winery symbool voor een rijke erfenis van wijnmakerskunsten en de klassieke smaken van de regio. Met meer dan 60 jaar toewijding heeft deze wijnmakerij meesterlijk wijnen gecreëerd die de unieke terroir van de streek belichamen. Opgericht in 1956 door Michele Chiarlo, wordt dit wijnhuis nog steeds door enkel de Chiarlo familie gerund en hebben zijn de twee zonen Stefano en Alberto ook ingestapt in dit prachtige familie bedrijf.

Michele Chiarlo's inzet voor traditionele methoden op een duurzame manier uitvoeren is duidelijk terug te vinden in elke fles die wordt geproduceerd. De wijnmakerij staat bekend om zijn uitzonderlijke Barolo's en Barbera's, die het kenmerkende karakter van de regio's wijngaarden laten zien. Van de zorgvuldige selectie van druiven tot het rijpingsproces, elke stap is een eerbetoon aan het land en zijn geschiedenis.

Deze producent heeft zich volledig gefocust op wijnen uit de Piëmont regio en heeft een aantal unieke appellaties in het assortiment. Van de verfijnde Nizza DOCG tot de verleidelijke Gavi di Gavi, elke fles vertelt een verhaal van vakmanschap. De passie voor het land en de druiven is voelbaar, waardoor een bezoek aan Michele Chiarlo een onvergetelijke ervaring wordt voor wijnliefhebbers wereldwijd.

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}

{{sort.label}}

Bezig met laden...

Producten {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + 1}} - {{ (view.page - 1) * view.itemsPerPage + filteredProducts.length }} van {{ filteredProductCount }}