Retourrecht en Ruilen en retourneren 14 dagen lang

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd

 • Wil je een product van ons retourneren? Dat kan! Als je te kennen heb gegeven dat je de overeenkomst wilt herroepen, heb je vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kun je onderstaande formulier invullen en retourneren via verkoop@lexception.nl 

  U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.
 • Je hebt het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden, binnen 14 dagen na ontbinding. In overleg maken wij een afspraak om de retourzending bij je thuis op te laten halen. Het retourneren is dan gratis.

  Wil je de producten zelf terugsturen? Dat kan ook. De retourkosten zijn dan voor jou. Je kunt de bestelling sturen naar:
  Zonnenberg 8
  2716 PG, Zoetermeer

  Het totale aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft je artikel terug te willen retourneren. Mocht een wijn niet aan je verwachting voldoen, dan krijg je die zonder problemen vergoed. Je kunt de wijn laten vervangen of geld terug ontvangen. Er kunnen kosten bij je als consument in rekening worden gebracht indien je het product beschadigd heeft. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terug naar onze klantenservice pagina