Mail

Ritual Sauvignon Blanc

Frisse Sauvignon
De Casablanca-vallei heeft een koel klimaat en bevind ziich in het noordwesten van het kustgebied in Chili.
Door zachte briesjes vanuit de Stille Oceaan en vroege ochtendmist zijn de omstandigheden ideaal voor het produceren van deze wijnen.

Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 3200000
Wijnkaartnaam Ritual Sauvignon Blanc
Land Chili
Regio Casablanca Valley
Jaargang 2018
Druif Sauvignon Blanc
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Wit vis, Risotto
Sluiting Kurk
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 13,5%

Ritual Sauvignon Blanc

In de geur heeft hij indrukken van mineralen, wit fruit, limoen schil en abrikozen. De smaak is zuiver en verfrissend met mooie zachte zuren, een rijk fruit boeket van steen fruit, appels en meloen. Achter op de tong wat tonen van limoen en kruisbes.

Awards

  • Tim Atkin - 93 punten (oogst 2019)
  • James Suckling - 92 punten (oogst 2019)

Over Primus

Primus streeft naar het creëren van de beste expressie van wijn van de meest opvallende druiven in onze velden. Elk van de erkende beroepen heeft een onderscheidend zegel waarmee we een uitstekende wijn kunnen leveren.

Druiven voor Primus worden met de hand geoogst in biologisch bewerkte wijngaarden. Gisting vindt uitsluitend plaats in open vijvers met inheemse gisten, waardoor het potentieel van elke variëteit wordt gemaximaliseerd. Dit wordt aangevuld door de veroudering in verschillende containers - en Franse eiken vaten - die hun evolutie voltooien, waarbij het beste fruit van onze valleien wordt omgezet in expressieve wijnen, van grote elegantie, balans en frisheid. Een perfecte aanvulling voor verschillende gastronomische stijlen.

Ontdek Primus

Dit is een disclaimer