Mail

The London Nº1 Gin

De naam zegt het al...
Een onovertroffen smaak met een lange, gebalanceerde en sensuele afdronk. Zorgvuldig uitgezochte plantaardige ingrediënten uit diverse delen van de wereld. De unieke blauwe kleur komt door het gebruik van de gardeniabloem. Relax, it’s GIN time!
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1852000
Wijnkaartnaam The London Nº1 Gin
Land Engeland
Jaargang NV
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk in Gin & Tonic of in andere cocktails. Ook lekker met alleen wat ijsblokjes.
Sluiting Kurk
Alcohol 47%

The London Nº1 Gin

De premium Gin The London N°1 is uniek door zijn blauwe kleur. Niet de fles heeft een blauwe kleur, maar de gin zelf door het gebruik van de gardeniabloem die het distillaat kleurt. The London N°1 is 4 maal gedistilleerd in kleine batches onder toeziend oog van Master Distiller Charles Maxwell met gebruik van ingrediënten van de beste kwaliteit. In de neus tonen van jeneverbes en plantaardige aroma’s. De alcohol is goed geïntegreerd, elegant en zuiver. Delicate en droge smaak met wat stroperigheid. Mild, maar zeer aromatisch met kwalitatieve plantaardige tonen. Een onovertroffen smaak met een lange gebalanceerde en sensuele afdronk.

In combinatie een Sanpellegrino Acqua Tonica misschien wel de lekkerste Gin & Tonic die er is!

Awards

  • Beverage Tasting Institute - Gold 2014
  • Los Angeles International Wine & Spirits Competition - Gold 2014
  • Ultimate Spirits Challenge - Silver 2014
  • International Wine & Spirits Competition - Silver 2014
  • ISW (Mundus Vini) - Silver 2014
  • The Spirits Business Global Gin Masters Gold 2023

Over González Byass

González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Ontdek González Byass

Dit is een disclaimer