Mail

The London Nº1 Sherry Cask Gin

Gin met hints van sherry
Deze premium Sherry Casked Gin van The London N°1 is uniek in zijn soort, The London Sherry Cask Gin is namelijk gerijpt in Amerikaans eikenhouten vaten van het wereldberoemde sherry merk Tío Pepe, uit Jerez. Deze gin heeft een extra bijzondere en delicate smaak die de 12 toegevoegde botanische kruiden nog meer verzacht, daarnaast is de alcohol goed geïntegreerd. Dit unieke karakter ontstaat door de biologische rijping op de van van Tío Pepe. In combinatie een Sanpellegrino Tonica één van de lekkerste Gin & Tonic die er is!


Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1830
Wijnkaartnaam The London Nº1 Gin
Land Engeland
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs In combinatie een Sanpellegrino Tonica één van de lekkerste Gin & Tonic die er is!
Sluiting Kurk
Alcohol 43%

The London Nº1 Sherry Cask Gin

The London Sherry Cask Gin is gerijpt in Amerikaans eikenhouten vaten van het wereldberoemde sherry merk Tío Pepe. Het karakter van de biologische rijping in de vaten van Tío Pepe geeft deze gin een extra bijzondere en delicate smaak die de tonen van de 12 botanicals nog meer verzacht en de alcohol heel goed integreert.

Over González Byass

González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Ontdek González Byass

Dit is een disclaimer