Mail

Tio Pepe en Rama

Selectie van de beste vaten
Naast de Fino Tio Pepe, is er ook een zeer exclusieve variant van deze versie beschikbaar: de ‘Tio Pepe en Rama’, een sherry in z’n puurste vorm doordat deze ongefilterd is en dus direct uit het vat komt. Ieder jaar worden hiervoor de beste vaten geselecteerd en een gelimiteerd aantal uitgebracht. Beendroog, ongefilterd en Sherry op zijn best. Botteling in 2016
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1912
Wijnkaartnaam Fino Tio Pepe en Rama
Land Spanje
Regio Jerez de la Frontera
Druif Palomino Fino
Lagering 100% op eikenhouten vaten
Temperatuur 6-8°C
Bewaarpotentie 8-10 jaar na botteling
Wijn & Spijs Perfecte partner voor vis, schaal- en schelpdieren, kaas, witte vleeswaren en tapas.
Sluiting Kurk
Smaak Smaakvol en complex wit
Alcohol 15%

Tio Pepe en Rama

Naast de Fino Tio Pepe, is er ook een zeer exclusieve variant van deze versie beschikbaar: de ‘Tio Pepe en Rama’, een sherry in z’n puurste vorm doordat deze ongefilterd is en dus direct uit het vat komt. Ieder jaar worden hiervoor de beste vaten geselecteerd en een gelimiteerd aantal uitgebracht.

Awards

  • The Wine Advocate 91 points

Over González Byass

González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Ontdek González Byass

Dit is een disclaimer