Mail

Weingut Martinshof Riesling 0.0%

Heerlijk fris en fruitig 0.0%
Ervaring, innovatie, respect voor de natuur en de moderne wijnproductiemethoden en keldertechniek bepalen het dagelijkse werk op Weingut Martinshof.
Onze alcoholvrije wijnen worden gemaakt via een bijzondere methode; door de hoge druk die op de wijnen wordt uitgeoefend, verdampt de alcohol al op een lage temperatuur. Door dit proces blijven de antioxidanten van de druif behouden en gaan de kenmerkende smaak aroma’s niet verloren ondanks dat het alcohol percentage is gezakt tot 0,0%. De wijn is 100% alcoholvrij en dus geschikt voor iedereen die geen alcohol kan of wil drinken!
Goed om te weten: Wijn zonder alcohol bevat tot 70% minder calorieën
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 7730000
Wijnkaartnaam Weingut Martinshof Riesling 0.0%
Land Duitsland
Regio Rheinhessen
Jaargang NV
Druif Riesling
Druif omschrijving 100% Riesling
Bodemtype Grind
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Deze alcoholvrije wijn is zeer geschikt als aperitief en combineert goed met visgerechten, salades en asperges.
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 0%
Duurzaamheid Biologisch gecertificeerd
Veganist Ja

Weingut Martinshof Riesling 0.0%

Helder lichtgeel van kleur. In de neus veel fruit aroma's waaronder citroen, grapefruit, vlierbloesem en een hint van acacia. De smaak is fruitig en heeft een lichte structuur met een frisse afdronk.

Over Martinshof

Ervaring, innovatie, respect voor de natuur, de moderne wijnproductiemethoden en de keldertechniek bepalen het dagelijkse werk op Weingut Martinshof.

Ontdek Weingut Martinshof

Dit is een disclaimer