González Byass sherry Tio Pepe

Onze Sherry’s van Tio Pepe zijn wederom zeer positief beoordeeld in een net gepubliceerd onderzoek van Drinks International, het wereldwijd bekende platform voor Spirits & Drinks.

Zij hebben onderzoek gedaan bij de beste horecazaken en beste barmannen wereldwijd. Maar liefst 106 barmannen uit diverse toonaangevende landen beoordeelden Tio pepe met 39% als beste Sherry merk, bij 65% van de ondervraagden stond het zelfs in de top 3.

Tio Pepe is uitgeroepen tot Top Trending & Best Selling Brand van 2018.

Tío Pepe werd door de juryleden beschreven als: "Het iconische Fino-merk voor minder dan 10 Pond per fles voor barmannen die op zoek zijn naar een drogere stijl."

Het toonaangevende Sherry-merk dat door bartenders wereldwijd wordt gebruikt, is Tío Pepe. Dit staat naast het bredere assortiment González Byass-sherry's dat ook hoog scoort met 's werelds beste bar-tenders, omdat hun volledige portfolio van premium sherry’s wordt verkozen tot de best verkopende Sherry-merk.

Viña AB Amontillado, Alfonso Oloroso en Nectar Pedro Ximenez waren ook gerangschikt in de top 3 van Sherry-merken die worden gebruikt door mixologen over de hele wereld.

Hamish Smith, de editor van het Drinks International Brans-rapport, zei: "In de Top Trending-lijst domineert Tío Pepe, daar kunnen de grote horecazaken niet omheen.

Bekijk hier onze Tio Pepe Sherry