Mail

Vinas del Vero Finca LaPiedra Blanco

Rond en romig
Vernoemd naar “De Steen”, die in allerlei vormen wordt gevonden in de wijngaarden in Somontano. Het gebied ligt in het noorden van Spanje. Door de ligging tussen de Pyreneeën en de Middellandse zee blijft het hier aangenaam koel en krijgen de druiven een frisse, fruitige smaak. Die frisheid is kenmerkend voor het gebied en kom je dan ook tegen in de wijnen van Viñas del Vero.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1450000
Wijnkaartnaam Finca LaPiedra Blanco
Land Spanje
Regio Somontano
Jaargang 2021
Druif Chardonnay, Macabeo, Sauvignon Blanc
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 8-10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk met alle soorten aperitieven, voorgerechten, salades, zee-gerechten, vis en gevogelte.
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 12,5%

Vinas del Vero Finca LaPiedra Blanco

Heldere citroen gele kleur met licht groene zweem. In de neus aroma van fruit, bloemen en kruiden. Zeer aantrekkelijk in de mond, het is gemakkelijk te drinken maar ook boordevol smaak in de afdronk.

Over Vinas del Vero

Somontano (Noord Spanje) bestaat uit spectaculaire landschappen met kliffen en ravijnen rond de rivier de Vero, waar kleine middeleeuwse dorpen, gebouwd van steen, zijn verscholen aan de voet van de Pyreneeën. Door deze unieke de ligging tussen de bergen en de Middellandse zee blijft het hier aangenaam koel en krijgen de druiven een frisse, fruitige smaak. Die frisheid is kenmerkend voor het gebied en kom je dan ook tegen in de wijnen van Viñas del Vero.

Dit is een disclaimer