Mail

Vinas del Vero Finca LaPiedra Rosado

Toegankelijke rosé uit Somontano
Vernoemd naar “De Steen”, die in allerlei vormen wordt gevonden in de wijngaarden in Somontano. Het gebied ligt in het noorden van Spanje. Door de ligging tussen de Pyreneeën en de Middellandse zee blijft het hier aangenaam koel en krijgen de druiven een frisse, fruitige smaak. Die frisheid is kenmerkend voor het gebied en kom je dan ook tegen in de wijnen van Viñas del Vero.

Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1459000
Wijnkaartnaam Finca LaPiedra Rosado
Land Spanje
Regio Somontano
Jaargang 2021
Druif Merlot, Syrah, Tempranillo
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 8-10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Past perfect met tapas, allerlei soorten hapjes en bij een maaltijd een match met rijst, pasta en visgerechten.
Sluiting Schroefdop
Smaak Fruitige en frisse rosé
Alcohol 13,5%

Vinas del Vero Finca LaPiedra Rosado

De wijn heeft een zeer heldere en elegante kleur. De aroma's zijn intens met aroma’s van framboos, zwarte bes en aardbei. De wijn is rijk van smaak en in perfecte balans met een zwoele afdronk.

Over Vinas del Vero

Somontano (Noord Spanje) bestaat uit spectaculaire landschappen met kliffen en ravijnen rond de rivier de Vero, waar kleine middeleeuwse dorpen, gebouwd van steen, zijn verscholen aan de voet van de Pyreneeën. Door deze unieke de ligging tussen de bergen en de Middellandse zee blijft het hier aangenaam koel en krijgen de druiven een frisse, fruitige smaak. Die frisheid is kenmerkend voor het gebied en kom je dan ook tegen in de wijnen van Viñas del Vero.

Dit is een disclaimer