Mail

Bodega Norton Finca La Colonia Sauvignon Blanc

Fraaie stuivende Sauvignon Blanc
Finca la Colonia is een van de beste wijngaarden van Bodega Norton. Het is een grote wijngaard waar ook een dorpje gevestigd is, Norton kocht deze wijngaard vanwege de kwaliteit en diversiteit van de bodem, maar bij aankoop van de wijngaarden heeft bodega Norton zich gecommitteerd om goed te zorgen voor de inwoners, door voor scholing, huizen en werk te zorgen. De Sauvignon Blanc druiven van deze wijngaard geven de wijn een heerlijk frisse en stuivende smaak. Heerlijk!
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0751
Wijnkaartnaam Bodega Norton Finca La Colonia Sauvignon Blanc
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2019
Druif Sauvignon Blanc
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 8-10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Laat de wijn een geitenkaasje of schelp- en schaaldieren begeleiden.
Sluiting Schroefdop
Smaak Licht, fris en fruitig wit
Alcohol 13%

Bodega Norton Finca La Colonia Sauvignon Blanc

Heldere bleke gele kleur met een groene tint. Stuivend in het bouquet met intense aroma’s van citrusfruit zoals roze grapefruit en frisse kruiden. De volmondige aanzet, strakke entree en diepe droge smaak bieden een fraaie aangename witte wijn. Het geheel wordt afgesloten met elegante, frisse zuren in de afdronk.


Over Bodega Norton

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen. Dit wijnhuis staat voor kwaliteit. De Oostenrijkse zakenman Gernot Langes-Swarovski, inderdaad van de beroemde kristalfamilie, die eigenaar is, staat hier garant voor. In 1989 besloot hij zijn hobby professioneel te vervolgen.
Voor meer informatie ga naar http://www.norton.com.ar/en/vinos/argentina/vinos

Ontdek Bodega Norton

Dit is een disclaimer