WIJNZAKEN MET ANTOIN PEETERS & BERT DE BOER

Wijnliefhebbers opgelet! Antoin Peeters, bekend om zijn heldere kijk op wijn, heeft zojuist zijn nieuwe podcast-serie "Wijnzaken" gelanceerd. Deze serie biedt een diepgaand inzicht in de wereld van wijn, waarbij Antoin spraakmakende en invloedrijke figuren uit de wijnindustrie aan het woord laat. De première-aflevering staat nu voor je klaar op je favoriete podcast-platform.

De allereerste gast die Antoin mocht verwelkomen is Bert de Boer. Opgegroeid in de levendige Schilderswijk in Den Haag, ontdekte Bert al snel dat de schoolbanken niet zijn roeping waren. Desondanks blonk hij uit in rekenen en vond zijn weg als boekhouder. Het was echter pas toen hij in aanraking kwam met een wijnhandel dat zijn ware passie werd ontstoken.
Bert's drang naar meer, zijn verlangen om de grenzen te verleggen, leidde hem naar het ondernemerspad. Zijn droom? Het importeren van wijnen van over de hele wereld. En met volharding en vastberadenheid, heeft hij die droom waargemaakt.

Een doorslaggevend moment in Bert's traject was de samenwerking met het Argentijnse wijnhuis Norton. Dit partnerschap bloeide uit tot een doorslaand succes, en het legde de fundering voor de expansie van zijn onderneming. In de podcast deelt Bert openhartig over zijn jeugd, zijn ondernemersreis, de unieke dynamiek van de wijnindustrie, zijn avontuurlijke reizen en zijn perspectief op opvolging.

"De ware kennis van de wijnwereld vergaar je niet uit boeken, maar in de praktijk," benadrukt Bert met passie. Dus, grijp je kans om te luisteren en te leren van een ware pionier in de branche.

Dompel jezelf onder in de intrigerende wereld van wijn, beluister de 'Wijnzaken' podcast en laat je inspireren door het verhaal van Bert de Boer.

Klik hier om de podcast direct te beluisteren op Spotify