Mail

La Copa Vermouth

Vermout, een vergeten klassieker
Het unieke aan La Copa Vermouth is dat het gemaakt is van Oloroso en PX Soleras welke meer dan 8 jaar oud zijn! Samen met een nauwkeurige selectie van plantenextracten zorgt het voor een bittere, zoete en aromatische balans. De samenstelling van de plantenextracten is een goed bewaard geheim.
Heeft u een vraag over deze wijn?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 1950
Wijnkaartnaam La Copa Vermouth
Land Spanje
Regio Jerez de la Frontera
Druif Oloroso, Pedro Ximénez
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 18°C
Bewaarpotentie Op dronk
Sluiting schroefdop
Smaak Zoet
Alcohol 15,5%

La Copa Vermouth

In de boeken van González Byass is het bestaan van de vermout beschreven van 1896 tot 1926. González Byass herintroduceert La Copa Vermouth volgens het oude receptuur daterend uit de 19e eeuw.

Over González Byass

González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Ontdek González Byass

Dit is een disclaimer