Mail

Bodega Norton Gernot Langes

Icoonwijn van de familie
Bijzondere icoonwijn die de naam draagt van de eigenaar van Bodega Norton; Gernot Langes Swarovski. Inderdaad van de beroemde Oostenrijkse kristalfamilie. In 1989 besloot hij zijn liefhebberij van wijn maken professioneel te vervolgen door de aankoop van Bodega Norton in Mendoza. Zijn doel is om de beste wijnen van Argentinië te maken en daar slaagt hij met zijn team (zoon en wijnmakers) zeker in. De Gernot Langes is de icoonwijn van de bodega en hiermee willen zij laten zien wat zij kunnen produceren op deze unieke plek tegen de Andes. Deze wijn is in zeer gelimiteerde oplage beschikbaar.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0704
Wijnkaartnaam Bodega Norton Gernot Langes
Land Argentinië
Regio Mendoza
Jaargang 2015
Druif Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec
Lagering Deels op eikenhouten vaten
Temperatuur 16 - 18°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 15 jaar na oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Perfect bij gegrild en rood vlees
Sluiting Kurk
Smaak Krachtig en complex rood
Alcohol 14,5%

Bodega Norton Gernot Langes

In de neus tonen van mokka, toast en zwart rijp fruit. De smaak is zwoel, met onder meer rijp zwart fruit, specerijen en mooie gebalanceerde en zachte tannines. Complexe wijn met een elegante en lange afdronk.

Awards

  • Tim Atkin - 94 punten

Over Bodega Norton

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen. Dit wijnhuis staat voor kwaliteit. De Oostenrijkse zakenman Gernot Langes-Swarovski, inderdaad van de beroemde kristalfamilie, die eigenaar is, staat hier garant voor. In 1989 besloot hij zijn hobby professioneel te vervolgen.
Voor meer informatie ga naar http://www.norton.com.ar/en/vinos/argentina/vinos

Ontdek Bodega Norton

Dit is een disclaimer