Over L'Exception

L’Exception is uitzonderlijk in wijn. We zijn een netwerk van wijnliefhebbers. Samen met onze partners ondernemen we met durf en begeven we ons het liefst buiten de gebaande paden. Daarbij zijn we down-to-earth en houden we van doorpakken.

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren wij S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks en Perrier. Wij zijn trots op ons zeer exclusieve assortiment.

Onze kracht

  • Jarenlange ervaring
  • 85+ wijnhuizen
  • Kennis van de markt
  • Gedreven en gepassioneerde professionals
  • Innovatieve marketing concepten

Merken

Antinori

Antinori

Italië

De familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen met veel liefde en traditie kwaliteit wijnen.

Lees meer

Bodega Norton

Bodega Norton

Argentinië

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen.

Lees meer

Boschendal

Boschendal

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door de prachtige wijnen en omarm de historie en stijl van het geweldige Boschendal!

Lees meer

WIJNLAND AFRIKA

WIJNLAND AFRIKA

Zuid-Afrika is een fantastisch mooi land met een bewogen historie, rijke natuur, moderne steden, heerlijk eten en geweldige wijnen. Hoewel Zuid-Afrika als wijn producerend land wordt gerekend tot de ‘nieuwe wereld’, wordt er al sinds de zeventiende eeuw wijn verbouwd. Graag nemen wij je mee langs drie toonaangevende, iconische wijnproducenten, waarvan de geschiedenis van de oudste teruggaat tot 1685.

Lees meer

WIJNZAKEN

WIJNZAKEN

Wijnliefhebbers opgelet! Antoin Peeters, bekend om zijn heldere kijk op wijn, heeft zojuist zijn nieuwe podcast-serie "Wijnzaken" gelanceerd. Deze serie biedt een diepgaand inzicht in de wereld van wijn, waarbij Antoin spraakmakende en invloedrijke figuren uit de wijnindustrie aan het woord laat. De première-aflevering staat nu voor je klaar op je favoriete podcast-platform.

Klik hier om de podcast direct te beluisteren op Spotify.

Lees meer

ITALIË WIJNLAND

ITALIË WIJNLAND

Italië telt twintig wijnstreken en meer dan vijfhonderd authentieke druivenrassen. Eeuwenlang werd er in Italië massaal goedkope slobberwijn geproduceerd, die in de bekende mandflesjes in elke trattoria op tafel kwam. Dat er toekomst zat in kwaliteit boven kwantiteit leidde in de jaren ’80 tot een omslag. Die Renaissance op wijngebied zorgde ervoor dat Italië nu internationaal wordt gezien als het interessantste wijnland ter wereld.

Lees meer

Contact

L'Exception
Zonnenberg 8
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: 079 3600 788
E-mail: verkoop@lexception.nl