Over L'Exception

Wij importeren en distribueren wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. Restaurants, theaters, hotels, cateraars en de betere wijnwinkels maken gebruik van ons assortiment.

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren wij S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages en Perrier. Wij zijn trots op ons zeer exclusieve assortiment.

Onze kracht

  • Jarenlange ervaring
  • Kwalitatief portfolio
  • Kennis van de markt
  • Gedreven en gepassioneerde professionals
  • Innovatieve marketing concepten

Merken

Antinori

Antinori

Italië

De familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen met veel liefde en traditie kwaliteit wijnen.

Lees meer

Bodega Norton

Bodega Norton

Argentinië

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen.

Lees meer

Boschendal

Boschendal

Zuid-Afrika

Laat u verrassen door de prachtige wijnen en omarm de historie en stijl van het geweldige Boschendal!

Lees meer

VACATURE: Accountmanager Horeca Regio Oost Brabant/Limburg - Fulltime

VACATURE: Accountmanager Horeca Regio Oost Brabant/Limburg - Fulltime


Heb jij passie voor horeca, fine dining, trends en wijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het plannen, organiseren, initiëren van activiteiten in je regio ter optimalisatie van de verkoop van het assortiment. Het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van de omzet in de regio. Spreekt jou dit aan richt dan je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae aan Carla Berenschot via berenschot@activin.nl, bereikbaar via 079-3634434.

Lees meer

Terugblik op Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2018

Terugblik op Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2018


Van vrijdag 6 t/m zondag 8 juli jl. vond de 19e editie plaats van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Drie dagen lang was de Markt omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van de regio. Een keur aan Zoetermeerse restaurants bood tijdens dit festival een keuze aan heerlijke, versbereide en ambachtelijke gerechten voor de bezoekers van dit festival.

Lees meer

Bezoek de mooiste wijnhuizen

Bezoek de mooiste wijnhuizen

De vakantieperiode staat voor de deur en velen van jullie zullen naar het zuiden afreizen om te genieten van de zon, rust, heerlijk eten, elkaar, wat cultuur en natuurlijk heerlijke lokale wijnen. Onze wijnhuizen bevinden zich vaak in de mooiste vakantiebestemmingen of op de route naar je vakantiebestemming.
En wat is er nu leuker dan het wijnhuis te bezoeken en van de producenten zelf te horen hoe zij de wijnen maken?
Daarom hebben wij een selectie van de mooiste Europese wijnhuizen uit ons portfolio op een rijtje gezet, deze zijn echt het bezoeken waard en bij de meeste kan je ook heerlijk lunchen. Iets wat wij van harte aanbevelen! Wij lichten 5 wijnhuizen toe in onze blog, klik snel verder voor het totale overzicht.

Lees meer

Contact

L'Exception
Zonnenberg 8
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: 079 3600 788
Fax:
E-mail: verkoop@lexception.nl