Hoofd wijnmaker van Norton met pensioen


Na een waardige en succesvolle carrière van 25 jaar kondigt wijnmaker Jorge Ricitelli zijn pensioen aan en draagt hij het stokje over aan David Bonomi die hem zal opvolgen in zijn rol als Hoofdwijnmaker van Bodega Norton.

De komende maand werken ze samen als een team zoals ze dat de afgelopen drie jaar ook hebben gedaan.

Jorge Riccitelli werd in 2012 uitgeroepen tot “Wijnmaker van het Jaar” door wijnmagazine Wine Enthusiast. Hij wordt geroemd en gerespecteerd voor het maken van kwalitatieve wijnen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Tevens wordt hij geprezen voor alle inspanningen die hij doet om op een duurzame wijze druiven te verbouwen en wijn te maken. Deze erkenning weerspiegelt zijn toewijding en het succes van Bodega Norton als succesvoll internationaal wijnmerk.

David Bonomi begon zijn carrière bij Bodega Norton en heeft zijn loopbaan succesvol voortgezet bij Doña Paula waar hij leiding gaf aan het team van wijnmakers. In 2015 werd zijn naam genoemd als “Top 10 Young Winemakers to Watch” door Drink Business. Hij representeert een nieuwe generatie wijnmakers die bij willen dragen aan de ontwikkeling van dit vak. Met zijn talent en ervaring zal Bodega Norton haar succesvolle positie verder uitbouwen.