Masi WINERY OF THE YEAR door Gambero Rosso 2018

Vanuit Italië ontvingen wij zojuist van het wijnhuis Masi een enthousiast schrijven met een prachtige mededeling. Masi heeft de titel Winery of the Year gekregen in de ‘Tre Bicchieri’ Italian Wine Guides 2018 van Gambero Rosso. Dit magazine is de meest toonaangevende Italiaanse wijngids met een internationaal allure.

Masi is vooral bekend om zijn Amarone wijnen. Een bedrijf met een lange historie dat staat voor hoge kwaliteit en waar de familie Boscaini al zeven generaties aan het roer staat. De wijngaarden liggen in de buurt van het rustieke en mooie Verona.

Deze Special Award is wat ons betreft een terecht verdiende award en ook de woordvoerder van de gids, Marco Sabellico, sprak lovende woorden; ‘Masi, al sinds het 1e jaar van publicatie aanwezig in onze gids, is al meer dan 50 jaar een goede en kwalitatieve referentie voor Valpolicella en heeft de grootste bijdrage geleverd aan het succes van deze wijnregio en zijn aristocratische Amarone wijn. Masi is een ambassadeur voor Italiaanse kwaliteit in de wereld’.

Sandro Boscaini, CEO van Masi, reageerde vereerd op de toekenning van deze titel. ‘Deze titel is niet alleen voor Masi en haar Amarone wijnen, maar voor alle serieuze wijnproducenten die hun wijnen nu ook terugvinden tussen de grote Italiaanse namen die de onderscheiding ‘Tre Bicchinieri (Three Glasses)’ kregen in de Gambero Rosso Gids’; aldus een trotse Sandro Boscaini.

Wij feliciteren het hele team van Masi met deze prachtige award: Complimenti!!

Ga naar de Masi pagina

Wilt u meer informatie over de wijnen van Masi, neem dan contact op met uw accountmanager of bel naar onze Verkoopafdeling op 079 36007 88