Het International Whisky Festival met NOMAD Whisky

Het International Whisky Festival; een succesnummer voor NOMAD Whisky.

In het weekend van 16, 17 en 18 november jl. vond alweer de 19e editie van het International Whisky Festival plaats, in De Grote Kerk Den Haag. Ruim 6.300 whiskyliefhebbers hebben de mooiste whisky’s kunnen proeven die op de markt beschikbaar zijn. NOMAD Outland Whisky was wederom van de partij met een eigen stand.

Deze unieke blend, gemaakt i.s.m. Richard Paterson, heeft 3 jaar op Oloroso vaten gerijpt in de Speyside, Schotland. Daarna is de whisky op PX vaten over gegaan, waar het 12 maanden op heeft gerijpt in het Spaanse wijnhuis González Byass (Jerez). Hierdoor heeft het een zachter karakter dan de meeste ‘Sherried whisky’s’ en dit maakt de NOMAD Whisky uniek. Een ideale entry whisky voor de beginnende whisky drinker en een topper voor de sherry cask liefhebber.

João Vicente, de brand ambassador van NOMAD, was speciaal overgekomen om het verhaal te vertellen van NOMAD Whisky. Met de kernwoorden ”Born and aged in Scotland … to be finished in Jerez” zijn meer dan 1.500 tastings gegenereerd en het was uitverkocht in de festival slijter. We kunnen stellen dat ook dit jaar een enorm succes is geweest voor NOMAD Whisky!

Benieuwd hoe de NOMAD Whisky smaakt? Bestel hem nu op Gall.nl